završni rad
TEHNOLOGIJA IZRADE ALATA KOJI SE KORISTI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Tomislav Barišec (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu
Citirajte ovaj rad...

Barišec, T. (2019). TEHNOLOGIJA IZRADE ALATA KOJI SE KORISTI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:516724

Barišec, Tomislav. "TEHNOLOGIJA IZRADE ALATA KOJI SE KORISTI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:516724

Barišec, Tomislav. "TEHNOLOGIJA IZRADE ALATA KOJI SE KORISTI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:516724

Barišec, T. (2019). 'TEHNOLOGIJA IZRADE ALATA KOJI SE KORISTI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:516724

Barišec T. TEHNOLOGIJA IZRADE ALATA KOJI SE KORISTI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu; 2019 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:516724

T. Barišec, "TEHNOLOGIJA IZRADE ALATA KOJI SE KORISTI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:516724